Sundby Kajakklub

1.jpg

June, 2007

Den gamle kajakroer

Tuesday, June 19th, 2007

Den gamle kajakroer – som yngre..

I 2002 blev John Ludwig udnævnt til æresmedlem i Dansk Kano og Kajakforbund. John Ludwig har siden han blev medlem af Sundby Kajakklub i 1939 været involveret i mange organisatoriske opgaver både på klub, kreds- og landsplan. Et arbejde han berettiget blev belønnet for ved udnævnelsen til æresmedlem i forbundet. Da John Ludwig den 13. april 2000 fyldte 80 år bragte ”Kano & Kajak” en artikel om John Ludwig. I artiklen stod der bl.a.:
Læs resten af dette indlæg »

Kajs virke

Tuesday, June 19th, 2007

Som en bekendt af et, tidligere her i Arkivet omtalt medlem, Willy Pingel, kom 24 årige Kaj Stuart Andersen til Sundby Kajakklub i 1954. Han dyrkede egentlig Cykelsport, men kom blot for at se hvad det var, Willy havde fortalt ham om Sundby Kajakklub. Det varede ikke længe før Kaj besluttede sig for at prøve kajaksporten. Læs resten af dette indlæg »

Ida – en Sundby profil

Tuesday, June 19th, 2007

Sundby Kajakklub, Juni måned 2006, det er tirsdag, vi er midt i et “Handicap”. Jeg er som sædvanlig sendt afsted som en af de første startende og er godt på vej på anden omgang, hvor jeg, sædvanen tro, bliver “hentet” af de hurtigere roere. En af dem passerer mig med en muntert, ” se nu at komme i gang! Læs resten af dette indlæg »

Lundens bedrifter

Tuesday, June 19th, 2007

Steen Lund Hansen startede her i klubben allerede som 13 årig. Han havde mange flotte resultater som ungdoms- og junior roer. Hans favorit-disciplin blev toer kajakken, og det var i den bådtype han fik sine største oplevelser. Han har roet 15 danske mesterskaber i K2, hjem til klubben på såvel 500m – 1.000m og 10.000m. Han har præsteret at komme hjem 2 gange som vinder af alle 3 løb ved samme DM. Derudover har han 7 gange været på det vindende Sundby-hold, på 4 X 500m stafet, og har således i alt 22 danske mesterskaber. Læs resten af dette indlæg »

En stærk Sundby-roer

Tuesday, June 19th, 2007

Harry Henriksen meldte sig som 23 årig ind i Sundby Kajakklub i April 1967.
Netop på det tidspunkt, var klubben i god fremgang med hensyn til gode resultater på kaproningsbanerne. Harry blev hurtigt grebet af lysten til at ”være med”, da han så hvilke resultater hans klubkammerater kom hjem med. Han var jo så heldig at komme samtidig med så stærke roere som Steen Lund Hansen, Jørgen Andersen, Flemming Andersen, Leif Stefansen, Peter Magård. Harry Sørensen og andre gode roere. Læs resten af dette indlæg »

Sundby Kajakklub, Amager Strandvej 17, 2300 København S

Hjemmeside af Imagix