Sundby Kajakklub

3.jpg

June, 2012

Skal du med?

Wednesday, June 27th, 2012

 

Læs resten af dette indlæg »

Handicapresultat 26. juni 2012

Wednesday, June 27th, 2012

Aftenens handicap bød på en imponerende mængde grimme gloser til beskrivelse af vejret. 21 SK’ere trodsede den hidsige sidevind. Se de knap så kønne resultater af vores anstrengelser her…

Læs resten af dette indlæg »

Flotte resultater til World Cup Maraton for Masters

Sunday, June 24th, 2012

På en dag hvor det til tider var svært at se om der var mest vand over eller under os, deltog fire Sundby-roere i World Cup Maraton for Masters på Bagsværd Sø. Der blev roet hhv. 4 og 5 runder på den bane som den “rigtige” World Cup foregik på lørdag og søndag, og det blev til flotte resultater:

Ebbe fik guld i Herre K2 60-64 sammen med Flemming fra Nord, Connie og Annette fik guld i Dame K2 40-44, og William slæbte sin båd igennem 5 overbæringer til en 9.plads Herre K1 40-44.

Vi siger desuden tillykke til de flotte resultater det danske maratonlandshold leverede ved weekendens World Cup hvor Birgit Pontoppidan blev nr 2 i kvindernes K1, og Rene Olsen nr 3 i herrernes K1.

/Annette

Handicapresultat 19. juni 2012

Wednesday, June 20th, 2012

Svaner fortrækker sig hvis man sprøjter vand på dem. Det trick måtte vi tage i brug da en svanefamilie med en meget beskyttende svanefar syntes de havde mest ret til vandet omkring vores bro netop som vi skulle på vandet. Allan Kloch måtte tage tricket i brug igen undervejs i løbet for at markere hvem der skulle være hvor, men ellers blev aftenens handicap afviklet i godt vejr og med gode tider.

De ses her…

Læs resten af dette indlæg »

24 timers kajak 2012 – vi kom, så og sejrede

Sunday, June 17th, 2012

..eller skulle vi snarere sige: Vi kom, roede, spiste, hyggede, sov, kæmpede, væltede, sled i det, sov ikke, så, jublede – og ja: SEJREDE.

Endnu engang havde vi et begivenhedsrigt døgn på strandengen i Hvidovre, hvor vi fik det hele til at gå op i en højere enhed og hvor vi for 3. gang får en kajak med hjem til klubben. En fantastisk flot præmie oven i et fantastisk flot arrangeret løb, eller rettere sagt begivenhed. Tak til Hvidovre Kajakklub. Og tak til os selv der har slidt – især med lange nattetimer og bonusrunder – men også nydt de mange timer på vandet og i det velbetjente telt . Og tak til Annette, Ebbe, William og Martin der fik det til at hænge sammen for os.

/ulla

/foto: Per Hartwig-Olsen

Sundby Kajakklub, Amager Strandvej 17, 2300 København S

Hjemmeside af Imagix