Sundby Kajakklub

4.jpg

March, 2013

Referat fra Forårsgeneralforsamling forår 2013

Wednesday, March 27th, 2013

Med is og fuldmåne udenfor blev forårets generelforsamling afholdt i klubbens – noget miserable – lokaler. Men vi holdt på varmen og fik klaret dagsordene i god ro og orden, og med forhåbentlig indsigt i hvad vi står over for i byggeprojektet.

Vi kan byde velkommen til Niels Ringaard som blev valgt ind i bestyrelsen på Bestyrelsesmedlem-forår posten. Siden efterårgeneralforsamlingen har bestyrelsen suppleret sig selv, ved at indsætte Annette Elmue på den vakante sekretærpost. Det blev godtaget af forsamlingen, og den alm. bestyrelsespost var hermed ledig. Vi glæder os til at arbejde sammen med Niels.

Peter Hersted har valgt af stoppe som ungdomstræner, efter mange års betydningsfuld indsats på området. Vi takker Peter, og ved han vil blive særdelses savnet af de unge. Henrik Haastrup overtager ansvaret.

Her er referatet fra forårets generalforsamling:

Referat-GF-Forår2013

Forårgeneralforsamling 2013

Friday, March 8th, 2013

Det lysner i øst, og i det hele taget er der forårsfornemmelser omkring os.

Vi skal starte sæsonen op med den ordinære forårsgeneralforsamling, som finder sted – måske for sidste gang – i nuværende klubhus, den 26. marts kl 19.

Du har fået indkaldelsen på mail. Hvis ikke, er det fordi du ikke er tilmeldt mail-listen. For at blive dette, skal du sende din mail adresse til ulla.

Vel mødt /ulla

Sundby Kajakklub, Amager Strandvej 17, 2300 København S

Hjemmeside af Imagix