Sundby Kajakklub

7.jpg

May, 2013

Handicapresultat 28. maj 2013

Wednesday, May 29th, 2013

Vi citerer vores fantastiske tidtagerteam for følgende beskrivelse af en aften for de hårdføre:

“På mange måder en begivenhedsrig handicapaften: motiverede- men noget bekymrede roere på vandet, antagelig mange indre dialoger :skal/skal ikke, gode udfordringer i lagunen, grimme vindforhold – måske rigelig megen klappen på vandet.


Det eneste , der ikke kan klappes af er…TIDERNE…de er desværre IKKE blevet registeret. Men du vil kunne se, hvem der kom ind som nr 1, nr 2 , nr 3 som fine perler på en snor…. helt uden tider…uden mulighed for pral… bare på vandet….sammen med de andre…..glæden ved at være PÅ vandet. Tak for i aften”

Og placeringerne kan du så se her:

Læs resten af dette indlæg »

Handicapresultat 21. maj 2013

Friday, May 24th, 2013

Sæsonens tredje handicap blev afviklet en vindstille og meget våd aften. Det giver en ekstra udfordring når man ikke har så meget tag over hovedet til den efterfølgende spisning.

Se resultaterne her:

Læs resten af dette indlæg »

Handicapresultat 14. maj 2013

Wednesday, May 15th, 2013

Foran ruinerne af det gamle klubhus fik vi afviklet sæsonens andet handicapløb. Denne tirsdag i lidt mere velkendt handicapvejr: pænt blæsende. Det afholdt selvfølgelig ikke 30 roere fra at deltage, herunder 5 gæster og 3 begyndere.

Se resultaterne her:

Læs resten af dette indlæg »

Ommøblering af bådpladserne

Sunday, May 12th, 2013

Fredag blev vi lettere grebet af panik da det viste sig at de containere vi skulle have lejet til opbevaring af kajakker under byggeriet, ikke ville komme alligevel. En håndfuld snarrådige og fingerfærdige klubmedlemmer  ombyggede på kort tid træningssalen til bådpladser, og søndag flyttede vi alle private kajakker over i deres hjem for 2013. Samtidigt fik vi sorteret i alle flyttekasser og kørt dem væk til opbevaring som indeholder det vi kan undvære sommeren over.

/Annette

Handicapresultat 7. maj 2013

Thursday, May 9th, 2013

Starten

Så fik vi skudt handicapsæsonen 2013 i gang – i nærmest helt ukendt godt vejr. Og de nye var allerede repræsenteret på banen. Det tegner godt for sæsonen at mens der på land bliver mere og mere rodet, så er der fantastisk at være på vandet.

29 deltager brændte efter at indvie sæsonen, heraf fem gæster. Se nogle af dem herunder:

På land venter på start 2 generationer kæmper ny på vandet

Se resultatlisten her:

Læs resten af dette indlæg »

Sundby Kajakklub, Amager Strandvej 17, 2300 København S

Hjemmeside af Imagix