Sundby Kajakklub

7.jpg

March, 2014

Introduktionsdag 2014

Tuesday, March 18th, 2014

Igen i år inviterer Sundby Kajakklub til åbent hus i klubben – i år finder arrangementet sted lørdag den 3.maj 2014 kl. 11. Adressen er Amager Strandvej 17, skråt overfor Øresundsvej, for enden af den smalle asfaltvej. Der er skiltet til klubben ved indkørslen fra Amager Strandvej.

Sundby Kajakklub er en klub for personer, der interesserer sig for kajak som sport. Vi vil gerne dyrke kaproning og motionsroning hvor der både er plads til eliten, bredden og socialt samvær, med fokus på roernes fortsatte udvikling på det sportslige plan. Der er desværre ikke mulighed for at lære at ro havkajak i vores klub – ligesom klubben heller ikke råder over havkajakker i båd sortimentet. Læs resten af dette indlæg »

Vinterræs 2013-2014

Sunday, March 9th, 2014

vinterraes_res

 

Annette og Connie satte trumf på til vintersæsonens sidste vinterræs d. 9. marts 2014 ved at have deltaget i alle løb og med maks-point i hvert løb.

Præmien var bla et gavekort på startgebyr til alle vinterræs i næste sæson, så der skulle ikke være nogen undskyldning for ikke at deltage igen.

Sundby Kajakklub, Amager Strandvej 17, 2300 København S

Hjemmeside af Imagix