Sundby Kajakklub

9.jpg

ASR med gys og vandgang

Så er vores årlige Amager Strandpark Rundt løb overstået, og i år med en smule efterskælv i ASR-trøjen over hvad vores mange deltagere måtte igennem. Heldigvis har flertallet klaret det utroligt flot, og der er udvist stor gennemførelsesevne og kajakkompentancer ud i det helt utrolige. Som tilskuer har det nok været det mest gribende ASR- løb at overvære.

Vi toppede med rekordstort tilmeldingsantal, men en hel del måtte desværre give op. Det kommer vi til at evaluere på, og måske også få lidt hug for – vores følgebåde var mere end almindeligt udfordret på opgaven.

Trods det, så har været en fantastisk dag og det er al umagen og arbejdet værd. Alle teams var tunede til opgaven og vi har høstet masser af ros, knus og smil for vores indsats. Vi kan godt være stolte.

Også kæmpe tak til Nye2010 for den fede fest der ‘ødelage’ resten af den weekend. Det var en dejlig gris på grillen, fantastisk bar og klubben fuld af skønne guder og aser.

/ulla 

Leave a Reply

Sundby Kajakklub, Amager Strandvej 17, 2300 København S

Hjemmeside af Imagix