Sundby Kajakklub

En forrygende sæson for Jonas

Jonas_DM-sprint_2014

Til weekendens DM i sprint på Bagsværd Sø  fortsatte Jonas Hall-Andersen de flotte takter fra Nordiske Mesterskaber ved at hente mere metal hjem.

Jonas leverede lidt ekstra spænding for pengene om lørdagen på U16 herrer k1 200m. Efter en lidt langsom start roede Jonas sig igennem det meste af feltet og kunne juble over en flot 3.plads og DM-bronze. En god time senere var han på pletten igen og vandt sølv i K2 200m med Mathias fra Esrum.

Søndag fortsatte han de gode takter i dag, hvor det blev til 2 x DM-guld på hhv. K2 2500m og K4 500m. Derudover blev det til flotte placeringer som nr 4 i K2 500 og nr 6 i K1 500m.

Også Silja Nidløse deltog med flotte placeringer: Hun blev nr 10 i B-finalen på U16 damer K1 200m og roede sig også en flot 12.plads hjem på K1 2500m.

Klubben ønsker et stort tillykke til jer begge.

Onsdag kom så kulminationen på Jonas’ flotte sæson da der kom besked om at han er udtaget til Olympic Hope d. 11.-14. september i Slovakiet.