Sundby Kajakklub

10.jpg

‘Aktiviteter og Ture’

Sundby støtter brysterne

Sunday, October 4th, 2015

støt_brysterne_2015_C støt_brysterne_2015_K Støt_brysterne_2015_A

Annette Elmue, Katrine Pingel og Connie Møller pakkede kajakkerne på taget af en bil og kørte til den fladeste Furesø vi har set længe for at ro det årlige Støt brysterne løb. Den efterfølgende lagkagespisning var en mindst lige så vigtig del af løbet.

 

Mølleåens Blå Bånd 2015

Sunday, October 4th, 2015

MBB_2015_1

10 Sundbyroere havde en dejlig dag på Mølleåen søndag d. 26. september med solskin, blæst og lidt udfordrende bølger. Det blev også til fine placeringer. Sascha Nicolajsen og Harald Hersted vandt hver deres løb i senior K1 tur, Ebbe Møller blev nr.2 i herre 55-60+ K1, Connie Møller nr.2 i dame 40-50+ K1, Tommy Hinsch og William Rouat Nr.2 i Herre K2 tur, Peter Hersted og Søren Hyttel nr.2 i K2 kap, Jan Bagge kom ind på 5. pladsen i Senior K1 og Peter Anton Sørensen blev nr. 8 i 50+ Tur.

MBB_2015_2 MBB-2015_3 MBB-2015_4

 

 

Klubtur til Bagsværd Sø

Monday, June 29th, 2015

trailer

Søndag d. 26. juni pakkede begynderholdet sammen med instruktører og et par øvrige friske medlemmer klubbens trailer og kørte til Bagsværd Sø for at ro en tur i området med base ved Københavns Kajakkreds’ hus ved Radiobugten.

Der blev roet en tur på Mølleåen, Lyngby Sø og rundt på Bagsværd Sø, og så fik vi holdt kageindekset højt med lækre boller og kager.

triler_klargøres frokost opvarmning kagebord

 

24 timers kajak 2012 – vi kom, så og sejrede

Sunday, June 17th, 2012

..eller skulle vi snarere sige: Vi kom, roede, spiste, hyggede, sov, kæmpede, væltede, sled i det, sov ikke, så, jublede – og ja: SEJREDE.

Endnu engang havde vi et begivenhedsrigt døgn på strandengen i Hvidovre, hvor vi fik det hele til at gå op i en højere enhed og hvor vi for 3. gang får en kajak med hjem til klubben. En fantastisk flot præmie oven i et fantastisk flot arrangeret løb, eller rettere sagt begivenhed. Tak til Hvidovre Kajakklub. Og tak til os selv der har slidt – især med lange nattetimer og bonusrunder – men også nydt de mange timer på vandet og i det velbetjente telt . Og tak til Annette, Ebbe, William og Martin der fik det til at hænge sammen for os.

/ulla

/foto: Per Hartwig-Olsen

Handicap er i gang

Wednesday, May 9th, 2012

Så gik starten til årets første handicap – og ikke lige præcis i det bedste vejr. I stiv vind fra syd fik vi stukket os igennem de første 5 km. Der var samlet start, og hyggelig grill-bespisning i klubstue bagefter.

Vi venter lige nu på resultatlisten (som vi ikke gider se på med de tider;o)

    

 /ulla (foto Per Hartwig-Olsen)

Sundby Kajakklub, Amager Strandvej 17, 2300 København S

Hjemmeside af Imagix