Sundby Kajakklub

2.jpg

Ungdom

VI AFHOLDER INFOAFTEN I FORÅRET 2024 SAMT ÅBENT HUS I APRIL/MAJ 2024

Mere info følger, men er du interesseret, så skriv endelig til ungdom@sundbykajak.dk

Har du lyst til at prøve kræfter med kajaksporten og være en del af et sjovt og hyggeligt træningsmiljø, så er Sundby Ungdom lige noget for dig. Sundby Kajakklub er en stolt kaproningsklub med masser af både danske- og internationale mesterskaber på rygraden. Vi er en klub, der kan lide at konkurrere, men vi er også en klub, hvor socialt samvær er en vigtig del af vores identitet.

Sundby Kajakklub ligger ved Amager Strand mellem Sundby Sejlforening og nordenden af Amager Strandpark (Amager Strandvej 17). Klubben blev stiftet i 1927 og vi fik nyt klubhus i 2013.

Pr. 1/1-2024 relanceres vores ungdomsafdeling, hvor et nyt trænerteam bestående af 5 unge trænere (24-30 år) står klar til at byde nye roere velkomne, med tonsvis af ideer til både træning, hyggelige stunder og konkurrencer. Vi har som ambition at opbygge Danmarks bedste kajakmiljø, med plads til både dem som blot kommer for at nyde havet sammen med klubkammeraterne, men også til dem med ambitioner om at vinde medaljer og hæder.

Sundby Ungdom er for dig, der er mellem 12-18 år, og som allerede kan svømme og har lyst til at prøve kræfter med kajakroningen. Er du lidt over 18, men savner nogle at træne og hygge med, så kan vi helt sikkert også finde en plads til dig på holdet, men det primære fokus vil dog være på de yngste!

Vi træner 2 gange om ugen (mandag og torsdag kl. xx), hvor der i sæsonen om tirsdagen også er mulighed for at deltage i klubbens Handicap turnering, samt grille med resten af klubbens medlemmer. Træningen vil primært være på vandet i sommerhalvåret, mens der om vinteren trænes i klubbens styrketræningslokale (styrketræning samt ergometer kajak), ligesom der også arrangeres svømning og løbetræning.

Det koster 300 kr. at melde sig ind i Sundby Ungdom, hvorefter der opkræves et månedligt kontingent på 100 kr.

Lyder dette som noget for dig? Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til træner Sebastian Skov Uhrenholt på ungdom@sundbykajak.dk

Følg derudover meget gerne med på instagram under profilen @SundbyUngdom

 

Sundby Kajakklub, Amager Strandvej 17, 2300 København S

Hjemmeside af Imagix