Sundby Kajakklub

1.jpg

‘Nyheder’

Efterårsgeneralforsamling 2021, referat

Monday, January 10th, 2022

Referatet fra efterårets ordinære generalforsamling er klar, og du kan læse det her.

Forårsgeneralforsamling 2021

Wednesday, August 18th, 2021

Endelig kunne vi holde generalforsamling efter corona. Forårets ordinære generalforsamling i 2021 blev suppleret med punkter fra generalforsamlingerne i 2020, således at klubbens bestyrelse har mandat og økonomien er godkendt.

Læs referatet her

Genåbning fase 3 corona

Tuesday, June 16th, 2020

Med fase 3 i genåbningsplanen efter COVID-19, åbner Sundby Kajakklub igen op for aktiviteter og brug af klubhus under hensyntagen til de sundhedsmæssige anbefalinger.

Vi er dog kommet så langt ind i sæsonen at vi har besluttet ikke at oprette et begynderhold i år. Det er svært med kort varsel at planlægge det sædvanlige forløb, og retningslinjerme for afstand, hygiejne og brug af klubfaciliteter sammen med det lavere aktivitetsniveau, betyder at vi ikke synes vi kan give et begynderhold et optimalt instruktionsforløb. Vi vil derfor hellere vente til næste år hvor vi har tid til at planlægge et godt forløb og kan starte et hold op i starten af sæsonen.

COVID-19 og Sundby Kajakklub

Tuesday, April 14th, 2020

Sundby Kajakklub følger naturligvis myndighedernes anvisninger omkring corona-situationen.

Det betyder at alle klubaktiviteter indtil videre (og i hvert fald indtil 10. maj) er aflyst eller udskudt. Vi ror stadig, men vi færdes ikke i klubhuset, og vi er opmærksomme på hvor mange vi er på grunden.

Det er uvist om vi kommer til at tage nye medlemmer ind i år. Selvom vi kunne rykke instruktionen til senere på sæsonen, så giver det ikke en god start for de nye kajakroere hvis der er for kort tid tilbage af sæsonen.

Hvis du allerede er frigivet til IPP2 tur-/kapkajak eller højere, så kan du stadig blive medlem i Sundby Kajakklub, med det forbehold at vi altså ikke kan vise vores indendørs faciliteter frem før vi åbner op igen.

Referat fra generalforsamling efterår 2019

Thursday, February 13th, 2020

Referatet fra klubbens ordinære efterårsgeneralforsamling 2019 kan du finde her.

Sundby Kajakklub, Amager Strandvej 17, 2300 København S

Hjemmeside af Imagix