Sundby Kajakklub

8.jpg

Tak for sæson 2015

standerstryd_2015_2

I hidtil uset strålende oktobervejr blev standeren taget ned og sæson 2015 officielt afsluttet. Formanden (eller var det festudvalget) havde valgt noget andet end “plejer”, og talen blev således holdt på vores lækre tagterasse.

Temaet for festen var “medaljer” og det tema gik igen i formandens tale der tog os vidt omkring i verden til små og store sejre og hvordan en sejr på vandet kan bidrage til (nye) fællesskaber på land.

standerstryg_2015_1  standerstryg_2015_3

Til festen blev årets begynderklubmestre, Harald Hersted og Malene Wiemer kåret, ligesom det blev afsløret hvem der blev vinder af handicapturneringen 2015. Se hvem det var her.

Leave a Reply

Sundby Kajakklub, Amager Strandvej 17, 2300 København S

Hjemmeside af Imagix