Sundby Kajakklub

7.jpg

URO nyder udfordringer til DBC i ARK

Efter at have samlet kræfter i sommerferien var et stort hold UROer klar til at fyre den af til et super arrangeret Danske Bank Cup i Amager Ro- og Kajakklub

Efter lørdagens skybrud og samtidig med Challenge Copenhagen stillede Jonas S., Rasmus, Jonas H.-A., Nicolai H., Sandra, Mikkel, Simon, og Patrick op og roede flot ved DBC i Amager Ro- og Kajakklub.

Stævnet blev afviklet i fin stil af ARK, selvom deltagerne blev udfordret af sindsyge motorbådsførere og af at Københavns kloakker ikke havde kunnet klare at lede både regn- og spildevand væk. Imidlertid håndterede vores roere både disse og den af træneren indlagte udfordring flot.

Fra træners side var den stillede udfordring, at vores unge roere, i videst muligt omfang, skulle prøve at være selvhjulpne i forhold til at finde deres respektive rotider, makkere, bådnumre, samt ordne materiel og komme på plads på vandet. Især dette klarede de unge rigtig flot og det var en stolt træner der så, at med bare en lille smule hjælp kom alle af sig selv på vandet og håndterede udfordringerne dér, til 12+!

Alle viste flot roning med deres respektive makkere og der blev en flot skovlfuld medaljer til Sundby. For resultater se: https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AnuniSqbkVuDdDBkcW11ZVZid0hwdGdEZ3U0dk5ERWc&hl=en&authkey=CNyMsfAJ#gid=5

Foruden medaljer til Jonas H.-A., og Patrick på den individuelle 2000m, præsterede Jonas S. og især Mikkel Jordan et overordentligt flot løb, hvor der blev roet flot igennem og de sidste kræfter blev fyret af over de sidste 100m, hvilket sikrede ham en plads i den bedste halvdel af feltet. Dette gjorde Mikkel til trods for at han havde smagt vandet lidt tidligere og derfor var en smule kamptræt inden starten. Stærkt roet Mikkel!

Til sidst var der bare at vente på præmieoverrækkelse, hvor de fleste Sundbyere fik flotte lodtrækningspræmier og hvor Hellerup Kajakklub løb af med den udloddede børnekajak.

Stor tak til:

Danske Bank, DKF og Amager Ro- og Kajakklub for et super arrangeret stævne.

Mette Sørensen for stævnekage og support.

Patrick, Simon, Rasmus og Jonas S., for godt arbejde med at befri klubbådene for sorte striber efter hjemkomst….

Per Hartvig-Olsen for kørsel af både, support og fede billeder.

  

  

/Andy

 

Leave a Reply

Sundby Kajakklub, Amager Strandvej 17, 2300 København S

Hjemmeside af Imagix