Sundby Kajakklub

5.jpg

COVID-19 og Sundby Kajakklub

Sundby Kajakklub følger naturligvis myndighedernes anvisninger omkring corona-situationen.

Det betyder at alle klubaktiviteter indtil videre (og i hvert fald indtil 10. maj) er aflyst eller udskudt. Vi ror stadig, men vi færdes ikke i klubhuset, og vi er opmærksomme på hvor mange vi er på grunden.

Det er uvist om vi kommer til at tage nye medlemmer ind i år. Selvom vi kunne rykke instruktionen til senere på sæsonen, så giver det ikke en god start for de nye kajakroere hvis der er for kort tid tilbage af sæsonen.

Hvis du allerede er frigivet til IPP2 tur-/kapkajak eller højere, så kan du stadig blive medlem i Sundby Kajakklub, med det forbehold at vi altså ikke kan vise vores indendørs faciliteter frem før vi åbner op igen.

Leave a Reply

Sundby Kajakklub, Amager Strandvej 17, 2300 København S

Hjemmeside af Imagix