Sundby Kajakklub

9.jpg

Genåbning fase 3 corona

Med fase 3 i genåbningsplanen efter COVID-19, åbner Sundby Kajakklub igen op for aktiviteter og brug af klubhus under hensyntagen til de sundhedsmæssige anbefalinger.

Vi er dog kommet så langt ind i sæsonen at vi har besluttet ikke at oprette et begynderhold i år. Det er svært med kort varsel at planlægge det sædvanlige forløb, og retningslinjerme for afstand, hygiejne og brug af klubfaciliteter sammen med det lavere aktivitetsniveau, betyder at vi ikke synes vi kan give et begynderhold et optimalt instruktionsforløb. Vi vil derfor hellere vente til næste år hvor vi har tid til at planlægge et godt forløb og kan starte et hold op i starten af sæsonen.

Leave a Reply

Sundby Kajakklub, Amager Strandvej 17, 2300 København S

Hjemmeside af Imagix